Zondag presentatie nieuwe Ajax-song en CD

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd aanstaande zondag tegen FC Utrecht zal Ajax-icoon Bobby Haarms het eerste exemplaar van de nieuwe Ajax-cd met de titel: ‘ Ajax Tribute’ in ontvangst nemen. Zanger Mick Harren zingt vanaf de middenstip van de Arena het openingsnummer van de cd: ‘Ajax is mijn kampioen’. Bobby Haarms zei eerder over dit nummer: ‘Eindelijk weer een echt Ajax-lied!’.

Op de cd brengt verder zanger en supporter Frank Holland een eerbetoon aan Ryan Babel. De afsluiter is de populaire meezinger over spits Huntelaar van het collectief MooiDoel.nl. Als bonustrack is er een meezingversie van ‘Ajax is mijn kampioen’ toegevoegd.

Een percentage van de opbrengst gaat naar de Johan Cruyf foundation. Voor meer info: http://www.detoeschouwers.nl

Related posts