Gelimiteerde transfersom vooralsnog struikelblok in contractverlenging Babel

De onderhandelingen tussen Ajax en Ryan Babel zijn nog in volle gang. Ajax heeft de speler een aanbieding gedaan, waarop Babels zaakwaarnemer met een tegenbod is gekomen. Ajax wil de aanvaller graag spoedig een nieuw contract laten tekenen. Het huidige contract loopt tot 2008 en Babel is al aan meerdere Europese topclubs gelinkt. Als hij zich langdurig aan Ajax bindt heeft de club een sterke positie bij onderhandelingen. Het prijskaartje wordt dan zo’n achttien miljoen euro.

Naar verluidt wringt hem daar de schoen. Babel zou het liefst een gelimiteerde transfersom in zijn contract laten opnemen. Zijn zaakwaarnemer wil daar echter niet al te veel over kwijt. ,,De secundaire voorwaarden wegen voor ons zwaarder dan de lengte van het contract en het salaris. Dan mag je zelf invullen waar het wel om gaat”, weet hij te melden.

Zie ook eerdere berichten hierover:
17 januari: ‘Newcastle bereidt bod voor op Babel’
17 januari: Zaakwaarnemer Babel legt de bal bij Ajax
13 januari: Ajax onderhandelt toch met Babel
9 januari: ‘Babel moet vervanger Ljungberg worden bij Arsenal’
31 decemberi: Ajax onderhandelt met Babel, Manucharyan en Vertonghen over openbreken en verlengen contracten

Related posts