Gebroeders Laudrup zeggen ‘JA’ tegen stage bij Barcelona

De familie Laudrup heeft laten weten dat de talentvolle Mads en Andreas Laudrup hebben besloten om in te gaan op het aanbod van Barcelona voor een stage in april. Dat betekent dat Ajax langer zal moeten wachten op duidelijkheid omtrent het tweetal. Andreas liep in de herfst al stage bij Ajax en is voor een tweede stage uitgenodigd (zie eerder bericht). Ajax hoopte ook zijn broer Mads Laudrup op stage te krijgen, maar daar wilde diens club FC Kopenhagen niets van te willen weten. Ook Real Madrid was geinteresseerd maar heeft vooralsnog het nakijken.

Zie ook eerdere berichten:
8 januari 2007: Zonen Michael Laudrup ook uitgenodigd voor stage bij Barcelona en Real Madrid
16 december 2006: Ajax nodigt Andreas Laudrup nogmaals uit voor stage
8 december 2006: Niet Mads, maar broertje Andreas(16) Laudrup op stage bij Ajax
5 december 2006: Zoon Michael Laudrup (17) op stage bij Ajax

Related posts