Agent Huntelaar: ‘Transfer naar Engeland waarschijnlijker’

In een reactie op de vele geruchten in italiaanse media rondom een eventuele transfer van Huntelaar naar Juventus heeft de Italiaanse zaakwaarnemer van ‘The Hunter’; Vincenzo Morabito, tegenover Goal.com laten weten dat het waarschijnlijker is dat hij in Engeland komt te spelen:

“Het ligt meer voor de hand dat mijn speler naar Engeland gaat. De manier waarop Huntelaar speelt en de vraagprijs van Ajax voor de spits maken een transfer voor de meeste Italiaanse clubs onmogelijk.” Er worden verschillende transferbedragen genoemd tussen de 20 en 30 miljoen euro.

Uit Engeland worden Chelsea, Tottenham and Newcastle genoemd als gegadigde clubs voor een transfer komende zomer. Ook Barcelona wordt genoemd. Zeker door de aanwezigheid van Henk ten Cate bij Ajax behoort een transferconstructie met uitwisseling van spelers wellicht tot de mogelijkheden.

Related posts