Zaakwaarnemer Babel legt de bal bij Ajax

Op de vraag wanneer de onderhandelingen met Ajax worden gecontinueerd, zegt ex-Ajacied Winnie Haatrecht, zaakwaarnemer van Babel: “Wanneer we door Ajax worden uitgenodigd voor een volgend gesprek. Ajax heeft ons een voorstel gedaan en wij hebben een tegenvoorstel bij de club neergelegd. De bal ligt in nu dus bij hen.” Struikelblok schijnt een, in het nieuwe contract op te nemen, gelimiteerde transfersom te zijn. Haatrecht: “De secundaire voorwaarden wegen voor ons zwaarder dan de lengte van het contract en het salaris. Dan mag je zelf invullen waar het wel om gaat.”

Omdat Babel’s transfersom door gerenommeerde marketeers wordt ingeschat op achttien miljoen euro, is Ajax er alles aan gelegen om zijn tot 2008 lopende contract nog dit seizoen te verlengen tot 2011. ,,Van Geel is dinsdag met Ajax teruggekeerd uit Zuid-Afrika, we hebben de afspraak dat hij dan meteen contact met mij zou opnemen,” aldus Haatrecht.

Related posts