Ronald Koeman: ‘Kanu niet naar psv’ Ook Portsmouth is gedrag Kanu inmiddels beu

De berichtgeving rond Nwanko Kanu begint onderhand een opeenstapeling van geruchten, leugens en ongegronde veronderstellingen te worden. PSV-coach Ronald Koeman heeft tegenover het weekblad Voetbal International de geruchten ontzenuwd dat Nwanko Kanu de overstap naar Eindhoven zou maken. De oefenmeester bekende wel een gesprek te hebben gehad met de Nigeriaan. De geruchtenstroom was gebaseerd op een gesprek dat Koeman had met de Nigeriaan direct nadat Jan Vennegoor of Hesselink vertrokken was naar Celtic. Sportweek legde vervolgens de link en kwam met het verhaal op de proppen.

Kanu mag van zijn manager Harry Redknapp Portsmouth verlaten. Redknapp is het spel van de Nigeriaan inmiddels helemaal beu: ,,Als Kanu niet wil ingaan op ons aanbod om zijn contract te verlengen, dan gaat hij verder,” aldus de manager tegenover de Engelse krant de Daily Mirror. ,,Ik hou hem graag bij Portsmouth, want hij is een geweldige speler en een goed mens.”

Zie ook eerdere berichten hierover:
17 januari: ‘Kanu wilde bij terugkeer Rijkaard-rol vervullen bij Ajax’
15 januari: Sportweek: Kanu nu in belangstelling psv
2 januari: Kanu snapt berichtgeving rond Ajax niet
2 januari: Van Gaal wil Kanu wel naar AZ halen
2 januari: ‘Ajax zal Kanu geen aanbieding doen’
30 december: Kanu wil nu toch echt breuk met Portmouth forceren voor transfer naar Ajax
16 december: Portsmouth wil hem niet kwijt maar Kanu flirt weer met Ajax
21 november: Portsmouth vind flirt Kanu met Ajax onzin
18 november: Kanu wil samen met Davids graag terug naar Ajax

Related posts