Ajax wil A1-speler Mitchell Donald vastleggen

Mitchell Donald zal binnenkort een profcontract bij Ajax ondertekenen. De 18-jarige middenvelder, die ook in de spits uit de voeten kan, maakte indruk tijdens het trainingskamp van de Amsterdammers in Zuid-Afrika. Trainer Henk ten Cate maakte van het trainingskamp gebruik om enkele jonge talenten een kans te geven. Donald, die al negen jaar voor Ajax speelt, maakte een goede indruk op de oefenmeester. Volgens technisch directeur Martin van Geel kan Donald een profcontract tegemoet zien.

Tegenover De Telegraaf laat Ten Cate weten Donald de komende tweede seizoenshelft vaker bij de selectie te halen. De speler van de A1 is volgens Ten Cate al klaar om vaker bij het eerste elftal mee te doen. Probleem daarbij is dat de middenvelder zijn school nog af moet ronden.

Related posts