Ajax onderhandelt toch met Babel

Ondanks eerdere geruchten dat Ryan Babel niet met Ajax wilde praten over contract verlenging, komt nu via meerdere kanalen de informatie tot ons dat Ajax wel degelijk met Babel onderhandelt om zijn lopende contract open te breken en te verlengen tot medio 2011.

Babel die vertegenwoordigd wordt door Winnie Haatrecht geeft aan dat het salaris en de duur van het contract, op dit moment niet het struikelblok is. Babel wil graag een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract opnemen, dit is voor Ajax onbespreekbaar.

Babel is op dit moment aan zijn 3 seizoen bezig in de hoofdmacht en wil graag met Ajax een landskampioen worden, in zijn eerste seizoen was hij al eens landskampioen maar toe had hij maar een paar wedstrijden in het elftal gespeeld in was zijn inbreng minimaal.

Related posts