Tot nu toe teleurstellende Stanton Lewis moet in Nederland blijven

Deze zomer kwam Stanton Lewis over van Ajax Cape Town om te komen spelen voor het ‘echte’ Ajax (zie bericht). Technisch directeur van Ajax; Martin van Geel, is echter niet tevreden over de ontwikkeling van de Zuid-Afrikaan, die zijn belofte nog niet heeft waargemaakt. Dat is ook de reden dat Ajax heeft besloten de (schaduw)spits niet mee te nemen op trainingskamp naar zijn geboorteland; Zuid Afrika.


Stanton Lewis toont afgelopen juni trots zijn Ajax-shirt

,,Tot op heden stelt hij teleur. Hij maakte van alle stagiaires uit Kaapstad de beste indruk, maar kwam hier vervolgens met een grote conditionele achterstand. Dat leidde weer tot allerlei blessures. Bovendien heeft hij moeite met de speelwijze. Na een uitvoerig gesprek blijkt hij gelukkig over genoeg zelfkritiek te beschikken. Lewis moet nog grote stappen gaan maken. Daarom konden we hem ook niet belonen met deze trip, zoals dat bij de andere drie wel gebeurde” aldus Martin van Geel in De Telegraaf.

Related posts