Nog niet gesproken over overname in winterstop
Van Geel: ‘Juventus meldt zich bij Ajax voor Grygera’

Martin van Geel laat in De Telegraaf vandaag weten dat Juventus zich bij Ajax gemeld heeft voor de aan het eind van het seizoen transfervrije Grygera. ,,Juventus hoeft zich dus niet officieel te melden. Dat hebben ze nu wel gedaan. Heel correct, maar er is niet gesproken over de korte termijn. Pas als dat gebeurt, zullen we de afweging moeten maken tussen het financiële en sportieve aspect.”

De bekendste Italiaanse sportkrant: La Gazzetta dello Sport weet vandaag (woensdag) te melden dat de strijd tussen Juventus en Inter Milan om Zdenek Grygera nog lang niet is gestreden. Opvallend genoeg meldt de krant – in tegenstelling met wat Van Geel suggereerde – dat Juventus de Ajax-verdediger het liefst per direct zou willen overnemen. Inter zou hem, evenals het met Maxwell deed, wel willen contracteren om hem pas in de zomer te verwachten in Milaan.

Juventus zou 800.000 euro willen uittrekken voor een transfer in de winterstop. Arie van Os, de voormalige penningmeester van Ajax, zei maandagavond in het AT5-programma FC Godenzonen dat hij dat bedrag veel te laag zou vinden. Twee miljoen euro komt meer in de richting, vindt Van Os.

Zie ook eerdere berichten:
9 januari 2007: Mogelijk toch vertrek Grygera deze maand
7 januari 2007: Nedved adviseert Juventus: Grygera niet laten lopen
4 januari 2007: ‘Grygera persoonlijk akkoord met Juventus, zaakwaarnemer weet van niets´
30 december: Grygera voorlopig te duur voor Juventus
20 december: ‘Juventus bereidt bod op Grygera voor’
13 december: Delegatie Fiorentina naar Amsterdam; niet voor Heitinga maar voor Grygera
4 december: ‘Hansson en Sankoh gevolgd als opvolgers voor Grygera’
22 november: Anderlecht gaat opnieuw poging wagen Grygera in te lijven
21 november: Ten Cate rekent niet meer op Grygera
18 november: Grygera peinst er niet over contract te verlengen
15 november: Ten Cate wil proberen Grygera alsnog te behouden
10 november: Grygera definitief weg aan einde van seizoen

Related posts