Leonardo onder de indruk van ploeggenoten: ‘Ajax behoort tot top van de wereld’

De nieuwe aanwinst van Ajax Leonardo heeft dinsdag in Zuid-Afrika voor het eerst meegetraind met de selectie. Op Ajax.nl liet de 23-jarige Braziliaan weten dat hij het zwaar had op het complex Ikamva van Ajax Cape Town: ,,Vanmiddag was ik zo moe, dat ik niet eens kracht had om te eten”.

De aanvaller vertelde verder dat hij onder de indruk was van de kwaliteiten van de groep van coach Henk ten Cate: ,,Als ik zie waar ik nu ben, en als ik kijk naar de jongens om me heen, is het echt genieten. Ajax behoort tot de top van de wereld. Dat vind ik echt. Dat merk je ook wel aan de manier waarop ik over mijn nieuwe club spreek”, aldus ‘Leo’. Ajax speelt aanstaande zondag een oefenduel tegen Ajax Capetown en keert woensdag 17 januari terug in Amsterdam om de Nederlandse competitie op zondag 21 januari te hervatten met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Volgens Ten Cate zal Leonardo in die wedstrijd debuteren.

Related posts