Zonen Michael Laudrup ook uitgenodigd voor stage bij Barcelona en Real Madrid

Onlangs werkte Andreas Laudrup een succesvolle stage af bij Ajax. Ajax hoopte ook zijn broer Mads Laudrup, op stage te krijgen, maar daar had zijn club FC Kopenhagen vooralsnog geen trek in. Ajax lijkt nu grote concurrentie te krijgen in de strijd om de zonen van Michael Laudrup. Barcelona en Real Madrid hebben zowel Andreas als Mads ook uitgenodigd voor een stage. Andreas is inmiddels ook door Ajax voor een tweede stage uitgenodigd (zie eerdere bericht).

Txiki Begiristain heeft Michael Laudrup al gebeld om de twee uit te nodigen voor een stage in Barcelona. Namens Real Madrid deed Michel hetzelfde. Barcelona lijkt de beste papieren te hebben omdat die club hun favoriet is en Ronaldinho hun favoriete speler is.

Enige dat in het voordeel van Ajax zou kunnen spreken bij een mogelijk definitieve transfer is dat vader Michael Laudrup altijd heeft gezegd dat het hem speet dat hij zijn internationale loopbaan als voetballer niet bij Ajax is begonnen. Wellicht dat zijn zoons op basis van hun vaders ervaringen die eerste stap wèl bij Ajax zullen willen zetten.

Related posts