River Plate wil na afketsen transfer Lavezzi nu echt werk maken van Rosales

Vorige week wisten wij al te melden dat Mauro Rosales op de kandidatenlijst staat bij het Argentijnse River Plate (zie bericht). Argentijnse media, zoals Diario Hoy, melden vandaag dat de kans nu zeer nadrukkelijk is dat Rosales nog deze winter de overstap zal maken naar River Plate. De Argentijnen zijn al vaker geïnteresseerd geweest in de aanvaller maar de vraagprijs was toen een probleem. Nu echter bekend geworden is dat de transfer van Ezequiel Lavezzi van San Lorenzo, die hoog op het lijstje van River Plate stond, naar alle waarschijnlijkheid niet door gaat zou River Plate zijn interesse concreet hebben verlegd naar Rosales.

De Argentijnen zouden Rosales eerst een half jaar willen huren om vervolgens over te gaan tot koop. Ajax zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan van Rosales. De Argentijn staat bij Ajax, door de goede ontwikkeling van Tom de Mul, op het tweede plan en door de komst van Leonardo zal dat eerder slechter dan beter worden.

Related posts