Werder wil met belachelijk bod Huntelaar bij UEFA Cup tegenstander Ajax weg te halen

Komend UEFA Cup tegenstander van Ajax; Werder Bremen, heeft Klaas-Jan Huntelaar op het oog als opvolger van spits Miroslav Klose. Mocht Klose in januari vertrekken bij de Duitsers dan mag Ajax een bod van tien miljoen euro verwachten op de Hunter, meldt Die Welt. Huntelaar staat bij Bremen hoog op het verlanglijstje. Eerst wilden de Grün-Weissen Aachen-spits Jan Schlaudraff aantrekken bij een verkoop van Klose, maar die maakt in juli de overstap naar concurrent Bayern München.

Een bod van tien miljoen euro zal bij Ajax direct van tafel geveegd worden en niet serieus genomen worden. De Amsterdammers namen Huntelaar namelijk een jaar geleden voor precies één miljoen minder over van sc Heerenveen. Technisch Directeur Martin van Geel liet onlangs weten dat de spits onder de 25 miljoen niet zal vertekken uit Amsterdam. Bovendien speelt Ajax in de volgende ronde van de UEFA Cup tegen de Norrd-Duitsers.

Na het behalen van de titel ‘Wereld topscorer’ is de belangstelling voor Hu ntelaar losgebarsten. Juventus noemde hem afgelopen wek al ‘de nieuwe Van Nistelrooij’ en ook andere europese grootmachten dingen naar de gunsten van de nuchtere Ajax-spits.

Related posts