Roger zes weken uitgeschakeld met zware bovenbeenblessure

Het was al zeker dat Ajacied Roger niet met Ajax naar het trainingskamp in Zuid Afrika af zou afreizen wegens een blessure maar naar nu blijkt is de blessure die de Spanjaard in de verloren wedstrijd tegen Vitesse (4-2) heefyt opgelopen een zware bovenbeenblessure te zijn. De verwachting is dat de middenvelder zes weken is uitgeschakeld, zo meldt de Amsterdamse tv-zender AT5 vandaag. Roger zal in Barcelona revalideren en keert op 12 januari weer terug naar Nederland.

De 30-jarige Spanjaard startte in het duel met Vitesse eindelijk weer eens in de basis, maar kon hier niet lang van genieten. Nog voor rust moest hij zich geblesseerd laten vervangen. Tijdens onderzoek bleek een spier in zijn bovenbeen te zijn gescheurd. Roger zal dan ook enige tijd uit de roulatie zijn. De eerstvolgende competitiewedstrijd tegen FC Utrecht zal hij sowieso niet halen.

Related posts