Ook Koeman gelooft nu in kampioenschap psv

PSV-coach Ronald Koeman heeft waarschijnlijk tijdens de nieuwjaarsborrel de rekenmachine op de schoot gepakt en de wenkbrauwen gefronst hoe rooskleurig de zaken er voor de eindhovense formatie voor staan. Hij laat in de nieuwste editie van Sportweek weten dat “er weinig meer mis kan gaan voor PSV”.

‘Sneeuwvlokje’ zegt in het vraaggesprek met het sportblad vol vertrouwen te hebben dat het niet meer mis zal gaan; ,,We staan ver voor en dat had niemand verwacht aan het begin van het seizoen. Als we de concentratie kunnen vasthouden, kan er weinig meer misgaan. Er zijn nog veertien wedstrijden te gaan en ik zie ons niet nog vier keer verliezen. Als de concurrentie überhaupt al hun wedstrijden wint.”

Over de manier waarop de Eindhovenaren veelal hun wedstrijden winnen en het sobere spel wil hij alleen kwijt: ,,Het is niet onze schuld dat wij de kans krijgen om wedstrijden in twintig minuten tijd te beslissen”.

Vandaag huurde psv de Chinees Xiang Sun voor de linksback positie. De Eindhovenaren hopen ook nog een spits aan te trekken. Eerder lukte het niet Leonardo los te weken van NAC. De Braziliaan koos voor Ajax. Ook Danko Lazovic van Vitesse is te duur voor de Brabanders.

Related posts