Juventus ziet in Huntelaar ‘de nieuwe Van Nistelrooij’
‘Europese top wil Klaas-Jan Huntelaar inlijven’

Klaas-Jan Huntelaar kan rekenen op interesse van Europese topclubs, zeker na het behalen van de title ‘Wereld topscorer 2006’. Manchester United, AC Milan, Bayern München, Fiorentina, Werder Bremen en Juventus zouden de nuchtere goaltjesdief graag willen inlijven.Juventus heeft ontkend al contact te hebben gezocht met Klaas-Jan Huntelaar over een transfer naar De Oude Dame. Wel geeft een woordvoerder van de Italianen toe dat de verrichtingen van de spits nauwlettend in de gaten worden gehouden. Tegenover Channel 4 zei Vincenzo Morabito dat hij er van overtuigd is dat Huntelaar op korte termijn de overstap maakt naar een Europese topclub. ,,Juventus bekijkt Huntelaar, maar we hebben hem nog niet gesproken. Hij is één van de beste spitsen van Europa. We zien in hem de nieuwe Ruud van Nistelrooij.”

Huntelaar kwam een jaar geleden naar Ajax. De Amsterdammers namen de spits voor negen miljoen euro over van SC Heerenveen. ‘The Hunter’ tekende een contract tot 2010 in Amsterdam. Een geïnteresseerde club zou dan ook een grote som geld neer moeten leggen voor de Dremptenaar. De kans dat Ajax haar spits laat gaan, is klein. Ajax heeft eindelijk weer een scorende spits en is niet van plan die van de hand te doen. Martin van Geel liet eerder dan ook al weten dat er onder de 25 miljoen euro niet te praten valt over een transfer van de topscorer.

Related posts