Al nieuwe spelers op het oog.
Van Geel bevestigt nogmaals:: ,,Pas nieuwe spelers als er andere weggaan, Verhuur geen optie

Martin van Geel herhaald vandaag in het Algemeen Dagblad nog maar eens dat er bij Ajax voorlopig geen ruimte is om spelers naar Amsterdam te halen. Van Geel bevestigt daarmee nogmaals wat Henk ten Cate al op de persconferentie na afloop van het duel met MEC liet weten: Er komen pas nieuwe spelers zodra er ook voetballers zijn verkocht. Door het voortdurend herhalen van deze boodschap wordt de druk op de spelers die ervoor in aanmerking komen; Olaf Lindenbergh en Markus Rosenberg. Beide hebben aangegeven te willen vertrekken uit Amsterdam. Verhuur van beiden is echter geen optie voor Ajax. ,,Alleen in het geval van Jan Vertonghen willen we daar over nadenken`.”

,,We proberen natuurlijk altijd inventief te zijn, maar in principe doen we het met deze selectie. Pas als er spelers zouden vertrekken, kijken we hoe we een lege plek het best kunnen invullen. Voorlopig heeft echter nog geen club concrete interesse getoond.” Ajax kijkt wel volop rond volgens Van Geel in AD; ,,Ik ken wel een paar spelers, maar ik begrijp dat het realistisch moet blijven. De financiële mogelijkheden zijn beperkt, daarmee heb je bij iedere club te maken.”

Related posts