Geruchtencircuit bereikt hoogtepunt: ‘Markus Rosenberg naar PSV’

Het is komkommertijd in voetballand en omdat ook gelijktijdig de transfermarkt haar deuren opent draait de geruchtenmolen overuren. Waarschijnlijk het hoogtepunt vandaag wel in diverse binnen- en buitenlandse media. Sportweek – het bekende sportmagazine – meldt dat Markus Rosenberg mag vertrekken bij Ajax. ‘Diverse Zweedse media’ zouden hierover berichten maar een rondje langs de online-edities van Expressen, Dagens Nyheter, Aftonbladet en Sydvsenskan leert dat deze meest betrouwbare Zweedse sportbronnen in ieder geval niet de media zijn die dit recent bericht hebben. We voegen deze mededeling dan ook maar bij op het inmiddels steeds langer wordende onzin-lijstje.


Ja Marcus; ook wij worden inmiddels doodziek van al die vage geruchten

Related posts