Vooralsnog geen Ajax-talenten naar Haarlem

HFC Haarlem hoeft in de winterstop niet te rekenen op de komst van enkele Ajax-talenten, Dit heeft Haarlem-voorzitter Aart Goedhart vandaag gezegd. Ajax en Haarlem sloten vorig jaar een hernieuwd samenwerkingsverband. Daarbij werd de intentie uitgesproken om enkele Ajax-talenten bij de Jupiler Liga-club te stallen. Aanvankelijk zouden enkele spelers uit Jong-Ajax dit seizoen al tijdelijk de overstap maken naar Haarlem, maar dit gaat dus vooralsnog niet door. Het zou overigens gaan om Donovan Slijngard, Rydell Poepon, Gregory van der Wiel en Jeffrey Sarpong. ,,Eind januari gaan we nog een keer om de tafel zitten met de club, maar dan praten we over spelers die mogelijk volgend seizoen op huurbasis bij ons gaan voetballen,” zo licht Goedhart de huidige gang van zaken toe.

.

Related posts