Nourdin Boukhari kan naar FC Twente maar twijfelt

FC Twente heeft Nourdin Boukhari (26) een contract-aanbieding gedaan. De oud-Ajacied kan in Enschede tot 2009 tekenen, maar twijfelt zelf nog. ,,Twente is een mooie club. Ten opzichte van Nantes ga ik in salaris echter een stap terug. Ik zie het wel zitten om terug te keren naar Nederland. Maar niet ten koste van alles”aldus de Marokkaan in De Telegraaf vandaag. Boukhari komt sinds het ontslag van zijn trainer afgelopen herfst nog amper aan spelen toe bij Nantes. Naar verluidt zou ook Real Betis de ex-Ajacied over willen nemen.

Boukhari zou eerst de interesse van Betis af willen wachten. Twente ziet Boukhari als opvolger van Otman Bakkal, die komende zomer teruggaat naat PSV, dat hem momenteel verhuurt. Boukhari vetrok vorig seizoen bij Ajax door een gebrek aan speeltijd en vertrouwen. Aan het eind van het seizoen had Ajax nog geprobeerd het contract van de Marokkaan te verlengen.

Related posts