‘Algerijnse linksback Belhadj in belangstelling van Ajax’

Volgens enkele Franse media waaronder France Football en L’Equipe volgt Ajax de verrichtingen van Nadir Belhadj. De 24-jarige linksback van het Franse Sedan stond onlangs ook al in de belangstelling van PSV. De Eindhovenaren schrokken echter van de vraagprijs die de hekkensluiter in de Ligue 1 vroeg voor de Algerijn. Die bleek niet de aanvankelijk genoemde twee miljoen maar een slordige zes miljoen euro te zijn! Het is maar de vraag of Ajax dat wel op wil hoesten.

Volgens France Football hebben naast de Amsterdammers ook Lille, RC Lens en Sochaux belangstelling voor Belhadj. Dit seizoen kwam de verdediger negentien wedstrijden (twee doelpunten) in actie op de Franse voetbalvelden. Het is momenteel volgens de cijfers van France Football de beste linksback op de Franse velden.

psv verlegde inmiddels de interesse naar de Braziliaanse linksback Wederson van het Turkse Ankaraspor. Die club wil echter niet praten over verhuur maar alleen over verkoop en ook die vraagprijs is de Eindhovenaren te machtig.

Related posts