Van der Vaart wil terug naar Ajax, maar volgens vader nu nog niet

Van der Vaart zou graag terugkeren bij Ajax, zo stelt de duitse krant Die Welt. De Heemskerker zou weg willen bij het in degradatienood verkerende HSV en het bij Ajax opnieuw willen proberen. Volgens de krant zou Ajax in de winterstop Van der Vaart aantrekken, als vervanger van Wesley Sneijder. Hoeveel de Amsterdammers voor Van der Vaart zouden moeten betalen is onbekend. Van der Vaart die een stormachtige loopbaan bij Ajax doormaakte heeft het niet naar zijn zin in Hamburg. Bij Ajax zou hij een doorstart kunnen maken om op die manier door te stomen naar de echte top. Zelf heeft van der Vaart nog niet gereageerd op het bericht.

Tegenover RTV Noord-Holland ontkrachtte Ramon van der Vaart, de vader van de Heemskerker, het gerucht dat zijn zoon zo snel mogelijk wil terugkeren bij Ajax. “Hij wil inderdaad terug naar Ajax, maar daar is het nu nog veel te vroeg voor.”

Related posts