Stanley Aborah tekent contract bij FCV Dender EH (België)

Na een half jaar zonder club heeft Stanley Aborah in de Belgische Tweedeklasser FCV Dender EH een nieuwe club gevonden, zo meldt VI zojuist. De oud-Ajacied tekende tot het einde van het seizoen. De pas 19-jarige Aborah gold in de jeugdopleiding van Ajax als een groot talent. Al snel groeide de man met de ontzettend kromme benen, uit tot een publiekslieveling. ‘Mari O-been’, zoals de supporters hem noemden verdween daarna echter weer snel uit beeld. De Ghanees met een Belgisch paspoort keerde terug naar Jong Ajax en werd vorig seizoen verhuurd aan FC Den Bosch en vervolgens werd in augustus door Ajax zijn contract ontbonden.In hoop een nieuwe club te vinden werkte Aborah stages af bij Middlesbrough, Hamburger SV, Caen, Arminia Bielefeld, Lierse SK en Zulte-Waregem. Maar het leverde geen contract op voor de aanvallende middenvelder. FCV Dender EH is koploper in de Tweede Klasse. De ploeg van trainer Jean-Pierre Vande Velde heeft vijf punten voorsprong op nummer twee Antwerp FC.

Zie ook eerdere berichten hierover:
11 december 2006: Stanley Aborah zeer waarschijnlijk naar Zulte Waregem
4 december 2006: Stanley Aborah schopt achteruit richting Ajax
5 september 2006: Stanley Aborah op proef bij Arminia Bielefeld
17 juli 2006: Stanley Aborah mag vertrekken bij Ajax

Related posts