Ook Levante haakt af voor Rosenberg maar nu gloort Panathinaikos

Het wil niet echt vlotten met een mogelijke transfer van Markus Rosenberg. Nadat eerder Olympique Lyon afhaakte en koos voor een andere spits (zie bericht) lijkt nu ook het Spaanse Levante, dat onlangs interesse toonde(zie bericht) , eerst andere opties te hebben. De Spanjaarden hebben het oog laten vallen op Jon Dahl Tomasson, zo weet VI te melden. Niet getreurd; inmiddels is er weer een andere club waarmee Rosenberg in verband wordt gebracht; het Griekse Panathinaikos. Volgens Griekse berichten heeft Martin Dahlin, de zaakwaarnemer van de Ajacied, goede banden met Panathinaikos-president Argiris Mitsou.

Op de website van Elf geeft Dahlin echter aan dat hij niet op de hoogte is van de interesse. ,,Natuurlijk informeren clubs vlak voor het openen van de transfermarkt naar de situatie van Markus”, aldus de spelersmakelaar. ,,Ik ga alleen niet zeggen welke. Markus heeft momenteel nog een contract bij Ajax. Er speelt nog niets concreets.”

Related posts