‘Juventus en Milan zouden interesse hebben’
Prijs vestigt opnieuw extra aandacht op Huntelaar

Het binnen halen van de titel ‘Wereld Topscorer 2006’ (zie bericht)heeft ervoor gezorgd dat de interesse voor de spits van Ajax opnieuw opgelaaid is. Vooral in het voetbalgekke Italië waarmen toch zoveel waarde hecht aan statistieken speculeert de nieuwshongerige media er op los waarom deze goalgetter nog bij Ajax speelt. Enkele media melden dat afgelopen woensdag Juventus-directeur Roberto Bettega de spits bekeken heeft in het duel tegen Roda. Juve volgt de verrichtingen van de aanvaller op de voet en de komst van een directeur betekent vaak dat de club in de eindfase van de scoutingsperiode zit, aldus deze media.Volgens Tribal Football heeft ook manager Glenn Roeder van het Engelse Newcastle United de belangstelling voor Huntelaar bevestigd. De Italiaanse krant La Stampa meldt vandaag dat Juventus hem in het schaduwelftal heeft staan voor Trezequet, die ‘de oude dame’ in juni zal verlaten. Juventus verwacht concurrentie van AC Milan, aldus La Stampa. Mocht Juventus de trefzekere aanvaller daadwerkelijk willen over nemen van de Amsterdammers zou de Italiaanse club zo’n 20 miljoen euro moeten betalen, zo weet de Italiaanse krant.

Related posts