Interesse verlegt naar spits Saint-Etienne
Rosenberg niet langer optie meer voor Olympique Lyon

Marcus Rosenberg is voorlopig uit beeld bij Olympique Lyon. De Franse kampioen liet enige tijd geleden weten de Zweed er graag bij te hebben in de winterstop omdat men kampt met spits-problemen door blessures van o.a. de Braziliaan Fred (zie eerder bericht). Vandaag laat men weten de pijlen te richten op een andere spits: Frédéric Piquionne van Saint-Etienne. Olympique Lyon heeft zich inmiddels al officieel gemeld voor de 28-jarige spits.

Rosenberg zelf weet niet wat zijn toekomst zal zijn; ,,Ik heb gehoord dat enkele clubs geïnteresseerd in mij zijn,” vertelt hij in de Zweedse krant Expressen. ,,Maar ik wil nog geen uitspraken doen voordat ik met Ajax tot een besluit ben gekomen. Het is te vroeg om te vertellen of ik deze winter of in de zomer vertrek bij Ajax, of dat ik zal blijven. Ajax zegt dat ze willen behouden en dat ze in mij geloven.”

Related posts