Krohn-Dehli overweegt vertrek; Rosenberg mag weg

Michael Krohn-Deli overweegt om Ajax te verlaten. De middenvelder speelde kort geleden zijn eerste interland tegen Liechtenstein maar bij Ajax komt Krohn-Dehli niet goed uit de voeten en krijgt maar weinig speeltijd.

Krohn-Dehli wil echter wel eerst met de Ajax-leiding spreken over zijn toekomst voordat hij een beslissing neemt. “Ergens voor Kerst, we moeten het over mijn situatie hebben”, vertelt hij tegen Forza.dk. “Het is logisch dat er iets moet gebeuren, ander heb ik niet het gevoel dat ik de kans op meer speeltijd krijg. Ik word niet beter van het spelen bij de reserves en zeker niet van het zitten op de bank.”

Rosenberg mag weg
Ondertussen heeft Ajax bevestigd dat ze bereid zijn om Markus Rosenberg te verkopen. Mede door de komst van Leonardo in de winterstop heeft Ajax er ook weer iemand bij voor de spitspositie. De 24-jarige Rosenberg niet meer in de plannen van Henk ten Cate en de club staat nu open voor biedingen.

Related posts