Oproep: Aanmelden voor alternatieve opstapplaats Vitesse – Ajax!

Ajax roept fans die naar de wedstrijd Vitesse – Ajax op zich via de website van Ajax aan te melden voor de alternatieve opstapplaats. Dit geldt voor alle supporters, dus niet alleen voor de supporters uit de regio! ,,Vrij vervoer voor alle supporters naar Arnhem was helaas niet haalbaar, dus hebben we ons hard gemaakt voor een alternatieve opstapplaats, waardoor niet iedereen vanaf Amsterdam met de bus hoeft te reizen”, aldus een woordvoerder.

Helaas hebben zich pas 50 supporters aangemeld voor deze alternatieve opstapplaats. Dat is opmerkelijk gezien de weerstand tegen een combi naar Arnhem in het verleden en teleurstellend gezien de moeite die is gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Dus meld je alsnog aan! Dit kan tot vandaag (dinsdag) 12.00 uur via de website van Ajax.

Related posts