‘Medjunanin in belangstelling van Ajax’

De aan Sparta verhuurde middenvelder Haris Medjunanin van AZ staat nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax, zo weet Ajax-fansite Ajaxshowtime te melden. Nadat er al werd doorgeschemerd dat er geen plek meer voor “Haris” is zou Martin van Geel willen toeslaan bij zijn oude ploeg. Van Geel zou met Medjunanin een vertrek van Sneijder in de zomer willen opvangen. Maar er zijn ook al geruchten dat Medjunanin deze winter al de overstap naar de Amsterdammers maakt.

Ajax zou 800.000 euro voor Medjunanin over hebben. Showtime weet zelf het bericht niet op waarde te schatten want men besluit met: ‘Dit bericht komt niet van Ajax Showtime zelf, de nieuwswaarde kan daarom niet gegarandeerd worden’. We houden het dus voorlopig maar even op een gerucht.

Related posts