Werder ook onder de indruk van Ajax

Niet alleen bij Ajax is men bewust van de kracht van UEFA Cup tegenstander Werder Bremen. Ook bij de Noord-Duitse club laten de spelers en trainer weten veel respect te hebben voor Ajax. ,,Ajax is nog altijd een topclub in Europa”, aldus Christian Schulz al over Ajax. Patrick Owomoyela noemt Ajax ‘eine Top-Mannschaft’.

,,Ajax is een grote club met zeer grote namen”, vind ook Torsten Frings. ,,We zullen honderd procent moeten geven. Als we zo spelen als in de CL, dan hoeven we geen angst te hebben”.

Ook de trainer bevestigt de mening van zijn spelers: ,,Spelers als Heitinga, Stam, Rosenberg en Perez spreken van veel kwaliteit. Ook trainer Henk ten Cate is een bekende”, zegt trainer Thomas Schaaf. ,,Met Ajax blijven we in een categorie, dat we ook in de CL tegenkwamen. Ook de fans weten wat er van verwacht kan worden. Misschien maakt dit duel de UEFA Cup dan toch aantrekkelijk”.

Related posts