Portsmouth wil hem niet kwijt maar Kanu flirt weer met Ajax

Omdat de naam van Nwanko Kanu de laatste tijd regelmatig in verband werd gebracht met een mogelijke terugkeer naar Ajax, heeft zijn club Portsmouth gemeend met een verklaring te moeten komen, zo meldt Voetbalonline vandaag. “Portsmouth overweegt zelfs niet om Kanu te verkopen. Hij is onze speler en ligt vast tot aan het eind van het seizoen. Er is geen enkele kans dat hij ons voor die tijd verlaat. Hij speelt erg goed en daarom krijg je dit soort speculaties”, aldus Peter Storrie.

Kanu zelf denk daar overigens anders over. Geconfronteerd met de berichten over Ajax vertelde hij een Nigeriaans radiosation;”Als ik een goed aanbod krijg, accepteer ik dat”, aldus de speler zelf.

Zie ook eerdere berichten hierover:
7 december: Portsmouth vind flirt Kanu met Ajax onzin
18 november: Kanu wil samen met Davids graag terug naar Ajax

Related posts