Loting UEFA Cup: Ajax loot Duitse koploper Werder Bremen

Zojuist heeft in Zwitserland de loting voor de UEFA Cup plaats gevonden. Deze was live te volgen via deze site. Ajax treft het Duitse Werder Bremen. Ajax speelt eerst thuis op 14 februari en een week later uit in Bremen (22 februari). Als Ajax door komt tegen de Duitsers dan treft het in de ronde daarna Spartak Moskou of Celta de Vigo.

Werder is een tegenstander van formaat. Het is de fiere koploper in de Bundesliga. De ploeg sneuvelde in een zware Champions League poule met Barcelona en Chelsea maar hield tot de laatste wedstrijddag stand. Thuis werd gewonnen van Chelsea(1-0) en ook Barcelona kwam in Bremen niet verder dan 1-1. Bij Werder staat ondermeer oud-Ajacied Petri Pasanen onder contract. Andere bekende namen zijn die van Borowski, Frings en topscorer en Klose.

Speeldata:
14-02-2007: Werder Bremen – AFC AJAX
22-02-2007: AFC AJAX – Werder Bremen

Tevens is er geloot voor de ronde erna. Mocht Ajax doorgaan dan zal het moeten aantreden tegen de winnaar van Spartak Moskou en Celta de Vigo.

Speeldata:
08-03-2007: Spartak Moskou/Celta de Vigo – Werder Bremen/AFC AJAX

De volledige loting:
Zulte Waregem-Newcastle United
FC Braga-Parma
RC Lens-Panathinaikos
Leverkusen-Blackburn Rovers
Tel Aviv-Glsgow Rangers
Bordeaux-Osasuna
Livorno-Espagnol
Feyenoord-Tottenham
Fenerbahce-AZ
Ajax-Werder Bremen
Spartak Moskou-Celta de Vigo
CSKA Moskou-Haifa
AEK Athene-Paris S Germain
Boekarest-Benfica
Sevilla-Steaua Boekarest
Donetsk-Nancy

Related posts