Ten Cate hekelt negatieve publiciteit

Wij zijn kennelijk niet de enige die opvalt hoe Talpa probeert alles rondom Ajax in een negatieve spiraal te krijgen met de werkloze trainer Ruud Gullit voorop. Ook Henk ten Cate zit niet te wachten op nog meer negatieve publiciteit. Dat laat de trainer van Ajax vandaag weten in De Telegraaf. Na Wesley Sneijder en Kenneth Perez was Klaas-Jan Huntelaar maandag de volgende speler wiens hoofd op het hakblok lag. Volgens Ten Cate manipuleert tv-zender Talpa met beelden en dat irriteert de coach mateloos.

,,Ik heb de beelden van Vitesse – RKC gezien”, aldus Ten Cate in De Telegraaf. “Daarbij vergeleken was Ajax – AZ kinderspel. Alles bij Ajax ligt momenteel onder een vergrootglas.” Zijn ploeg krijgt in de ogen van de Amsterdammer te weinig waardering. ,,We hebben aanzienlijk meer punten dan vorig jaar. We worden beter en beter. Maar dat gaat met vallen en opstaan.”

De constatering van Ten Cate klopt, want vorig seizoen had Ajax na zestien competitiewedstrijden 27 punten verzameld. Nu heeft de ploeg 35 punten veroverd uit hetzelfde aantal duels.

Related posts