Delegatie Fiorentina naar Amsterdam; niet voor Heitinga maar voor Grygera

Een delegatie van Fiorentina komt volgens Italiaanse kranten spoedig naar Amsterdam om met Ajax te praten over een transfer van Zdenek Grygera of Johnny Heitinga. De interesse in Heitinga werd eerder al op deze site gemeld (zie bericht). Het lijkt er echter op dat Heitinga geen optie is, aangezien de Italianen een vraagprijs van vijf miljoen euro te hoog zouden vinden en maximaal 3 miljoen willen betalen. Voor Grygera zou Fiorentina twee miljoen euro willen betalen

Het contract van de Tsjechische international loopt komende zomer af en de Tsjech heeft al eerder aangegeven niet te willen verlengen, waardoor het logisch lijkt dat Ajax bereid is nu te onderhandelen waardoor men nog iets kan vangen voor hem.

Lerby weet van niks
Geconfronteerd met de geruchten zei Heitinga’s zaakwaarnemer Sören Lerby echter: ,,Het is waar dat er verschillende clubs geïnteresseerd in hem zijn. Volgende week zal de situatie duidelijker zijn. Wat de interesse van Fiorentina betreft, weet ik echter van niks…”

Related posts