Ajax ziet af van Charlie Davies

Ajax zal Charlie Davies geen contract aanbieden. De Amerikaanse jeugdspeler werd afgelopen week getest door de Amsterdammers, maar de staf ziet in de aanvaller geen directe versterking. ,,Charlie is een hele goede speler, maar op dit moment is hij nog niet voldoende voor het eerste team. Hij heeft zeker de kwaliteiten en is een goede jongen, maar we zochten iemand die direct in het eerste inzetbaar is, maar de 20-jarige Davies is dat op het moment nog niet”, aldus Aron Winter.

De speler lijkt pech te hebben dat Ajax zojuist Leonardo aan heeft getrokken. De Amerikaan is reeds onderweg naar Celtic, waar hij een nieuwe testperiode zal ondergaan. Bovendien zal het talent nog kansen krijgen van AS Roma en Olympique Marseille.

Zie ook eerdere berichten:
7 december: Jong Ajax, met testspelers Davies en Lopes Nogieura, verliest oefenduel van FC Lisse: 2-1
24 novemberr: Davies komt eerst op stage bij Ajax
22 november: Ajax en Hammarby (Zwe) azen op Amerikaans talent Davies

Related posts