‘Olaf Lindenbergh in beeld bij Feyenoord’

Olaf Lindenbergh komt bij Ajax niet veel aan spelen toe en onlangs liet de middenvelder weten ontevreden te zijn en dat hij graag weg wil uit Amsterdam. Eén van de geïnteresseerde clubs voor Lindenbergh zou Feyenoord zijn. De Rotterdammers zouden de verdedigende middenvelder graag aan de selectie toe willen voegen. Erwin Koeman wil graag nog een middenvelder aan zijn selectie toe voegen. Feyenoord zou al iemand op het oog hebben. Het zou daarbij gaan om de Ajacied, die bij Ajax mag vertrekken.

Eerder dit jaar trok Feyenoord de Griekse spits Angelos Charisteas al aan. Na de spits zou Lindenbergh dus de tweede speler binnen een seizoen zijn die de overstap van Ajax naar Feyenoord maakt. Mocht Feyenoord de transfer van Lindenbergh, die nog tot medio 2008 onder contract staat bij Ajax, niet kunnen bekostigen, dan lijkt een tijdelijke huur van de speler ook nog een optie.

Related posts