Heitinga opnieuw in verband gebracht met Fiorentina

Het lijkt een terugkerend gerucht en ook dit keer wellicht niet meer dan dat: Fiorentina wil zich in de winterstop versterken met John Heitinga. Een maandje geleden liet de coach van Fiorentina ook al weten gecharmeerd te zijn van Heitinga (zie bericht). De Italiaanse krant La Stampa blaast het gerucht opnieuw leven in. Technisch directeur van de Italiaanse club, Pantaleo Corvino, wil op korte termijn met Ajax praten over een transfer van de verdediger. Fiorentina zou bereid zijn drie miljoen euro te betalen, aldus La Stampa.

Momenteel bezet Fiorentina de zestiende plaats in de Serie A. De club moest het nieuwe seizoen met negentien strafpunten aanvangen vanwege zijn aandeel in Moggigate. Zonder deze straf zou Fiorentina de vierde plaats hebben bezet. De Italianen denken zich na de winterstop met de hulp van enkele versterkingen te kunnen kwalificeren voor Europees voetbal. De 23-jarige Heitinga heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2008.

Related posts