Stanley Aborah zeer waarschijnlijk naar Zulte Waregem

Ex-ajacied Stanley Aborah staat op het punt een contract te tekeken bij de Belgische eersteklasser Zulte Waregem, de tegenstander van Ajax komende woensdag in de UEFA-cup. Het afgelopen seizoen maakte Aborah deel uit van de selectie bij FC Den Bosch. Aborah, die een belgisch paspoort bezit, werd op dat moment verhuurd door Ajax waar hij onder contract stond.

Aan het einde van dit seizoen gingen Aborah en Ajax met wat problemen uit elkaar en omdat Aborah weigerde bij Den Bosch te blijven maar waar hij het niveau te laag vond kwam hij na omzwervingen en stages bij onder andere Alemania Aachen zonder club te zitten. Aborah houdt zijn conditie momenteel op peil bij SK Donk.

Vorige week toevallig besteedde wij nog een artikel aan Aborah.

Related posts