‘Ajax-spelers krijgen ‘scheldles’ van Ten Cate’

Volgens Ludovic Giuly zijn de disciplinaire problemen die bij Ajax de laatste weken optraden, ontstaan door trainer Henk ten Cate. Dit laat de speler van FC Barcelona vandaag weten in de Franse pers. ,,Van hem heb ik in het Spaans leren schelden. Hij gooide werkelijk alles eruit op de training als iets niet naar wens verliep. Soms kon ik mijn oren niet geloven wat hij eruit gooide”, aldus Giuly.

Volgens de voormalig Frans international zijn Frank Rijkaard en Johan Neeskens heel anders dan de huidige trainer van Ajax. ,,Bij Ten Cate dacht ik dat hij zichzelf een beetje te serieus nam en daarom soms te gespannen was. Ik ben daarom benieuwd hoe hij het bij Ajax doet, want het effect van alleen maar schelden op spelers is snel uitgewerkt en kan averechts werken”, aldus Giuly.

Related posts