Niet Mads, maar broertje Andreas(16) Laudrup op stage bij Ajax

Diverse sites, waaronder deze, hebben dinsdag abusievelijk gemeld (zie bericht) dat Mads Laudrup een stage zal afwerken bij Jong Ajax. Nu blijkt het echter niet om Mads te gaan, maar om zijn net zestienjarige broertje Andreas Laudrup. Dat meldt AT5 vandaag. Andreas schijnt een nog groter talent te zijn dan Mads.

Voetbal is er bij de familie Laudrup met de paplepel ingegoten. De broers Michael en Brian Laudrup speelden bij een groot aantal Europese topclubs en speelden zeer veel interlands voor Denemarken. Beide aanvallers speelden ook één jaar voor Ajax. Michael deed dat in het seizoen 1997-1998, Brian twee jaar later in het seizoen 1999-2000. Finn Laudrup, de opa van de jeugdige broers Mads en Andreas, was ook al international

Related posts