Braziliaan had vandaag afrondend gesprek met Ajax:
‘Leonardo gaat deze week bij Ajax tekenen’

Ajax hoopt deze week Leonardo te kunnen presenteren. Leonardo heeft vanmiddag in een kantoor van de Amsterdam ArenA een afrondend gesprek gehad met de technische staf van Ajax. Ajax zal hem deze week een voorstel doen. Mocht hij niet tekenen bij Ajax zal hij waarschijnlijk af reizen naar Engeland om met Tottenham Hotspurs te praten.

Volgens Dappre Strijders Weblog kwam een van de redacteuren hem tegen op het ArenA dek en vroeg hem naar de vorderingen van het de gesprekken. De wederzijdse verwachting is dat de Braziliaanse aanvaller deze week een contract zal tekenen.

Zie ook eerdere berichten:
5 december: PSV haakt af in strijd om NAC-spits Leonardo
27 november: ‘Transfer Leonardo bijna rond, Ajax wil ook Van der Meyde, maar psv wil hem ook’
27 november: ‘Leonardo kiest tussen Ajax en Spurs, psv valt af’
22 november: Komt Leonardo naar Ajax?
13 november: Ten Cate wil Leonardo er wel bij hebben
13 november: ‘Ajax heeft serieuze belangstelling in NAC-speler Leonardo’

Related posts