Zoon Michael Laudrup (17) op stage bij Ajax

Ajax heeft deze week een van de grootste Deense talenten op proef: Mads Laudrup, de zeventienjarige zoon van legende Michael Laudrup, , die van 1997 tot 1998 in Amsterdam speelde, meldt zich in Amsterdam, zo meldt VI vandaag. Mads T. Laudrup zou als ‘het grootste talent van Europa’ worden gezien. Mocht Ajax de speler vast willen leggen dan is er een kaper op de kust: Real Madrid, dat ook interesse zou hebben. Mads Laudrup, die aanvoerder is van Denemarken onder 17, tekende in 2005 een tweejarig contract bij FC Koppenhagen. Mocht Mads Laudrup een contract verdienen, dan is hij de derde Laudrup die het shirt van Ajax zal dragen. Naast Michael kwam ook Brian Laudrup een jaar uit voor de Amsterdammers.

Ajax heeft grootte kans de jonge Deen vast te kunnen leggen. Michael Laudrup heeft altijd gezegd dat het hem speet dat hij zijn internationale loopbaan als voetballer niet bij Ajax is begonnen. Wellicht dat zijn zoon op basis van zijn vaders ervaringen die eerste stap wèl bij Ajax zal willen zetten.

Related posts