Het verhaal achter ‘Menting Moraalridder’

Michiel Menting zou zich nooit meer bemoeien met supporterszaken; Een keiharde afspraak gemaakt destijds met de ASD die openlijk door Ajax op een bijeenkomst met de supporters in het home bevestigd werd, en sterker nog; ook schriftelijk bevestigd werd. Nou; vergeet het maar! Enkele fans bemerkten het al eerder maar het optreden tegen de vrijwilligers rondom het duel tegen Espanyol bevestigd maar weer: Menting bemoeit zich nog steeds met de supporters!

Punt 1 van de bijeenkomst op 29 december 2004:
1. Veiligheidscoördinator per direct uit functie
Dit punt is inmiddels gerealiseerd, de desbetreffende persoon is niet meer in deze functie. Hij heeft wel een nieuwe functie binnen de Arena, maar hij komt niet meer in ‘aanraking’ met supporterszaken. Hij heeft voornamelijk een adviserende rol m.b.t. de veiligheid in de Arena.
Arie Van Eijden geeft aan dat er op zoek wordt gegaan naar een nieuwe persoon voor deze functie en dat deze functie waarschijnlijk iets anders zal worden dan dat het voorheen was.
De ASD blijft dit uiteraard nauwlettend volgen!


Klik hier voor het verhaal van Vak410 rondom het duel tegen Espanyol


Enkele stewards proberen een spandoek op 410 weg te halen in het duel met Willem II

Related posts