‘Hansson is al rond met Ajax’
‘Hansson en Sankoh gevolgd als opvolgers voor Grygera’

Ajax zoekt alvast naar een opvolger voor de Tsjechische verdediger Zdenek Grygera. De Amsterdammers zouden Gibril Sankoh van FC Groningen en Petter Hansson van SC Heerenveen met meer dan speciale belangstelling in de gaten houden. Dat weet de website van het voetbalmaandblad Elf maandag te melden. De 23-jarige Sankoh heeft bij FC Groningen nog een contract tot 2008. De Zweed Hansson heeft bij Heerenveen een aflopende verbintenis. Hansson koos ervoor deze niet te verlengen en sprak toen de wens uit nog eens voor een andere club uit te komen. Volgens Heerenveen is een overgang in de winterstop echter niet bespreekbaar.

[UPDATE 17:30uur:]Voetbalmax weet u te melden dat Petter Hansson al zo goed als zeker rond is met Ajax. ‘Alleen enkele details in het contract kan Hansson nog weerzien van Ajax’, aldus Voetbalmax.nl

Related posts