‘Hugo Borst bedreigt door Ajax-fan nav openbaring Perez-uitlatingen’

Hugo Borst is per e-mail bedreigd door een fan van Ajax. Dat zei de journalist van het Algemeen Dagblad donderdagavond in het tv-programma De Wereld Draait Door. Borst bracht vorige week via zijn column het nieuws dat Ajacied Kenneth Perez in het duel met FC Twente discriminerende teksten had gebruikt in de richting van assistent-scheidsrechter Nicky Siebert. De Deen ging vrijdag akkoord met een schikkingsvoorstel van vijf wedstrijden schorsing.

,,Ik kreeg een mailtje uit Amsterdam en dan blijkt dat naar aanleiding van Perez mijn dagen zijn geteld”, aldus Borst tegenover Matthijs van Nieuwkerk. De columnist neemt de bedreiging vooralsnog niet serieus. “Mensen die willen verbouwen sturen van tevoren meestal geen aankondiging.”

Related posts