Ex-Ajacied Maxwell in belangstelling Ajax en psv

Oud-Ajacied Maxwell zou volgens Sport Italia in de belangstelling staan van Ajax en PSV. Maxwell speelt nauwelijks bij Internazionale en zou daarom willen vertrekken uit Milaan. Ajax zou volgens het tijdschrift al weken op de linksback jagen en al hebben geinformeerd bij Internazionale. Hij zou worden gezien als een goede alternatief voor de linksbackpositie, die Emanuelson momenteel vervuld. Emanuelson zou dan naar het middenveld moeten opschuiven. Maxwell zou voor 1,3 miljoen San Siro mogen verlaten.

Naast Ajax zou PSV in de persoon van Ronald Koeman gepraat hebben met de 25-jarige linkspoot. ,,Als trainer van PSV heb ik gezegd dat wij geïnteresseerd zijn en hem er graag bij willen hebben. Er is contact geweest, maar het zit nog in een vroeg stadium. Maxwell wil graag voetballen, het risico bij de club waar hij nu speelt is dat er bij zo’n club meerdere spelers zijn met hetzelfde niveau.” aldus Koeman. Of Ajax Maxwell’s voorkeur zal hebben, is (nog) niet bekend.


Maxwell tijdens de uitreiking van de voetballer van het jaar trofee in 2004

Related posts