Van Hulten: ‘Het had paars moeten zijn’
Sneijder en Ten Cate vanavond al bij tuchtcommissie

De Telegraaf meldt dat de zaak tegen Sneijder en Ten Cate vanavond al voor de tuchtcommissie verschijnt. Normaal gebeurt dat altijd op donderdag, maar dan speelt Ajax in de strijd om de UEFA Cup tegen Espanyol. Zowel Sneijder als Ten Cate accepteerde hun schikkingsvoorstel voorgesteld door de aanklager betaald voetbal niet (zie eerder bericht).

Van Hulten
Zo langzamerhand is Sneijder het gesprek van de dag aan het worden. De gehele situatie, met Ruud Bossen, is al bekend en Van Hulten doet er nog een schepje boven op: ,,Als hij dit tegen mij had geroepen, had ik een kaart moeten trekken, die we helaas niet hebben: de paarse. Met vijf wedstrijden schorsing er overheen.”, reageert de collega-arbiter van Bossen in het Eindhovens Dagblad. ,,Als je als Ajax dit normaal taalgebruik noemt, is het einde zoek. Denk toch eens na. Kleine jongetjes horen dit. Wesley Sneijder is hun voorbeeld. Die denken dus dat het zo hoort.” aldus Van Hulten.

Related posts