‘Transfer Leonardo bijna rond, Ajax wil ook Van der Meyde, maar psv wil hem ook’

Ajax is dichtbij het contracteren van Leonardo. Dat werd maandagavond gemeld in het tv-programma Voetbal Insite. De Braziliaanse aanvaller van NAC zou een samenwerking met Ajax-trainer Henk ten Cate zeker zien zitten. Leonardo heeft in Breda een aflopende verbintenis en kan in de winterstop voor een bedrag van 750.000 euro de overstap maken naar een andere club.

Naast Ajax zijn ook PSV en Tottenham Hotspur zeer geïnteresseerd in het enfant terrible, die binnenkort de knoop hoopt door te hakken. PSV zou reeds zijn afgevallen in de race om de handtekening van Leonardo. Mocht de 23-jarige speler voor Tottenham Hotspur kiezen, dan maakt hij vrijwel zeker het seizoen af bij NAC. Kiest Leonardo er echter voor om in Nederland te blijven, dan is de kans groot dat hij al in de winterstop de overstap maakt. Het moet dan ook raar lopen wil Leonardo in januari nog bij NAC Breda onder contract staan.

Van der Meijde
Overigens meldde Johan Derksen in Voetbal Insite dat Ajax eveneens geïnteresseerd is in Andy van der Meyde. De rechtsbuiten van Everton, die van 1997 tot 2003 onder contract stond in Amsterdam, zou ook op het lijstje staan bij PSV. Technisch directeur Martin van Geel zou er veel voor voelen Van der Meyde terug naar De Arena te halen. Volgens Derksen twijfelt Ten Cate niettemin nog over de capaciteiten van de Arnhemmer.

Related posts