Coach Adu adviseert overstap naar Ajax of PSV

In de Engelse krant The Guardian heeft de coach van Freddy Adu van de afgelopen jaren de 17-jarige speler gewaarschuwd om niet naar een team als Manchester United te gaan. Hij is momenteel op stage bij de Britse topclub. “Het is een jonge speler die speeltijd nodig heeft” aldus Peter Novak. “Ik denk dat hij naar PSV of Ajax moet gaan of ergens anders waar ze de traditie hebben om jonge spelers op te leiding. Bij bijvoorbeeld Ajax komen de jonge spelers samen en groeien ze samen op. Het elftal is rond hen gebouwd. Bij een absolute topclub met de beste spelers wordt het moeilijk voor jonge spelers om zich te ontwikkelen. Ik vind dat hij nog steeds speeltijd en ervaring nodig heeft om verder te groeien.”http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,,1958569,00.html

Related posts